SIEMENS VSZ7530

0,00 DKK

Med en topkarakter, når det gælder rengøring af hårde gulve, klarer denne støvsuger fra Siemens effektivt rengøring af parket- eller klinkegulve – eller andre hårde gulve. Topkarakteren hedder A, og den får støvsugeren også, når det gælder støvsugning af gulvtæpper.

 

På lager

Varekategori:

Beskrivelse

Sugestærk motor på 1.100 W
Støvsugerens motor er effektiv med en effekt på 1.100 W. Ingen nullermænd kan vide sig sikre, og lydstyrken er samtidig i et niveau, så det er til at holde ud at være i rummet, når der bliver støvsuget. Mens de mest støjende støvsugere kan larme op til 86 dB, bevæger denne model fra Siemens sig rundt på blot 69 dB.

Fornuftig energiklasse
Støvsugeren placerer sig i energiklasse C, hvilket er i den gode ende af skalaen for støvsugere. Energiklassen siger noget om, hvor stort energiforbruget vil være under brug, og her vil det altså være fornuftigt.

Rummelige poser og stor arbejdsradius
Siemens støvsugeren har poser, der kan rumme op til 5 liter skidt, støv og snavs. Arbejdsradiussen er på 12 meter, og det gør støvsugeren perfekt til at rengøre større områder med gulvtæppe eller hårde gulve, uden du behøver fjerne hverken støvsuger eller stik. Det gør støvsugeren velegnet til større hjem, kontorområder eller lignende.

Som en ekstra bonus følger der et smart teleskoprør med til støvsugeren. Det er let at justere, alt efter hvor høj den, der betjener den, er.


XXL støvsugerpose. Ekstra komfort ved støvsugningen.
Ekstra lang og ekstra bekvem støvsugning — med XXL støvsugerpose, er det nemt. Suppleringskøb er betydeligt reduceret, da færre skift af støvsugerposen er nødvendigt.


Ultra HEPA hygiejnisk filtersystem. Den rene løsning for ren luft.
Ingen suppleringskøb, takket være det vaskbare, uopslidelige, hygiejniske Ultra HEPA filter — der holder hele støvsugerens levetid. Udblæsningsluften er renere end den luft, der allerede findes i rummet. Derfor anbefales det til støvallergikere.


Fire bløde hjul: Enkel, skånsom støvsugning med høj mobilitet.
Fire bløde hjul for optimal manøvrering og blød, skånsom rengøring, særligt af hårde gulve.

Effektregulering på drejeknap. Den rigtige ydeevne på alle gulve.
Effektregulering på drejeknap for alle gulve. Praktisk, nem og hurtig.


Klasse A-ydelse, tæppe
Støvoptagelsesklassen måler støvoptagningen på tæpper. En højeste støvoptagelse fra grundlæggende rengøring af overflader, til meget grundige rengøringsresultater. Støvoptagelsesklasserne A og B står for den bedste rengøringsydelse, Siemens nogensinde har opnået.


Klasse A-ydelse, hårdt gulv
Rengøringsydelsen på hårde gulve måler støvoptagelsen på hårde gulve med fuger og samlinger. Jo bedre rengøringsydelsen er på hårde gulve, desto grundigere rengøringsresultater på gulve med fuger og revner samt bræddegulve.


Støvudblæsning klasse A
Højeste luftkvalitet med A-karakter. Klassen for støvudblæsning viser, hvor effektivt filtret i støvsugeren renser luften for skadelige partikler. Den påvirkes af filtrets type og kvalitet og støvsugerens tætning. For støvudblæsning klasse A er denne værdi 0,02%. Denne A-karakter garanterer den reneste luft, og sammen med et særligt højt hygiejnefilter er den meget velegnet til allergikere.


Beskyttelse af møbler og vægge: softBumper-beskyttelse
softBumper-beskyttelsen sørger for stor beskyttelse af møbler og vægge. Den integrerede støddæmper giver effektiv beskyttelse mod sorte striber og skader ved stød.


Lavt lydniveau
Støvsugning med lavt lydniveau med ekstrem grundig rengøring, takket være activeSound Control. Hele støvsugerens koncept, fra mundstykke til udblæsningsluften er optimeret for at sikre et lavt lydniveau.