Miele S 8340

Miele S8310 EcoLine

– Strømbesparende og effektiv rengøring!

 

Miele S8340 EcoLine er den den energivenlige model fra Mieles topprogram i S8-serien. S8340 tilbyder effektiv og grundig rengøring med et energiforbrug på kun 1.200 watt. Takket være optimering af luftstrømmen i det medfølgende AirTeQ- kombigulvmundstykke fastholdes en effektiv og lydsvag rengøring ved et lavt energiforbrug.

Modelen er med elektronisk regulering af sugestyrke, således at du nemt kan justere op og ned for sugesstyrken med foden på +/- tasterne. S8340 er naturligvis med teleskoprør og ergonomisk griberør, og de special-ophængte hjul sikrer en nem og problemfri håndtering af støvsugeren. Med Comfort ledningsoprul skal du blot trykke kort på knappen. Så klarer S8340 oprulningen af sig selv.

Støvsugeren har en stor aktionsradius på 11 meter. Under opstart af støvsugeren starter motoren blidt op for at skåne motoren. Støvsugerposen kan rumme 4,5 liter.  Mieles støvsugere er med et flertrins AirClean-filtersystem. Det består af den innovative Miele HyClean-støvsugerpose, motorbeskyttelsesfiltret og Mieles udblæsningsluftfilter. Disse komponenter sørger for, at der filtreres mere end 99,9 % finstøv.

Varekategori: