iRobot Roomba 875

iRobot Roomba 875 Robotstøvsuger

Vil du gerne slippe for den daglige støvsugning, så kan iRobot Roomba 875 robotstøvsugeren være lige noget for dig. Roomba 875 er ideel til hjem med kæledyr takket være det revolutionerende 3-trins AeroForce rengøringssystem samt AeroForce støvopsamleren. Det er samtidig også dokumenteret, at den fjerner op til 50 % mere snavs, støv og hår fra alle gulvoverflader. Samtidig er den også langt nemmere at vedligeholde.Du kan programmere robotten til at gøre rent når du ønsker det – f.eks. når du ikke er hjemme, så du altid kommer hjem til et rent hus.

Det bliver ikke nemmere end med Roomba 875, hvor du blot kan trykke på “Clean” og så går robotten i gang med at arbejde. Den sørger selv for at finde rundt og planlægger den nemmeste rundt. Den er udstyret med sensorer, der sørger for, at den ikke kører ind i dine møbler samt en trappesensor, som forhindrer den i at køre ud over afsatser. Den giver en ekstra grundig rengøring på særligt snavsede områder. HEPA-filteret opfanger selv små partikler, skål fra kæledyr og støvpartikler samt andre allergener.

  • Kører under og omkring møbler
  • Auto opladning efter endt rengøring
  • Ideel til hjem med kæledyr
Varekategori:

Beskrivelse

Mere information om iRobot Roomba 875 Robotstøvsuger

Nem og enkel rengøring

iRobot Roomba 875 robotstøvsugeren kan du skemalægge til at køre når du ønsker det. Når den mangler strøm eller blot er færdig med rengøringen, sørger den selv for at finde tilbage til ladestationen. Den er udstyret med et XLife batteri, der klarer dobbelt så mange rengøringscyklusser end tidligere Roomba-batterier. Samtidig kræver den mindre vedligeholdelse og har en stor kapacitet i støvbeholderen på 0,6 liter.

Tre-trins AeroForce rengøringssystem

Det revolutionerede rengøringssystem giver en optimal rengøring, hvor den fjerner op til 50 % mere snavs, støv og hår fra alle gulvoverflader. Der til har den en Tangle-Free AeroForce støvopsamler, og det nye børsteløse design er næsten vedligeholdelsesfrit. Luftstrømsacceleratoren koncentrerer luftstrømmen for en forstærket vakuumeffekt. Samtidig maksimerer det højeffektive vakuum vakuumeffekten for en optimeret rengøringseffektivitet.