ELECTROLUX EAP450 LUFTRENSER

0,00 DKK

Få et renere indeklima med luftrenseren EAP450. Dens Pure Source™ filtreringssystem renser i 5 trin og fjerner op til 99,97 % af alle støvpartikler. Den har vaskbart Allergi Plus filter, autofunktion, luft-kvalitetssenor og fjernbetjening.

På lager

Varekategori:

Beskrivelse

Denne luftrenser fra Electrolux er ideel til rum på op til 103m2. Den er udstyret med det smarte Pure Source™-filtreringssystem som renser luften i fem trin og på den måde fjerner snavs, støv, pollen og helt op til 99.97 % af alle støvpartikler. Den er derfor ideel til at bruge i soveværelset, stuen eller i andre rum hvor man opholder sig af længere tid ad gangen.

Luftrenseren er desuden udstyret med en luft-kvalitetssensor, som måler på luftkvaliteten i rummet og derefter justerer blæserens hastighed for at sikre den mest optimale luftkvalitet. Maskinens Allergi Plus filter, er vaskbart og gør det muligt at bruge filteret i længere tid. Det aktive kulfilter reducerer dårlige lugte og forbedrer effektivt indeklimaet.

Luftrenseren udstyret med en smart filter indikator, som fortæller hvornår det er ved at være tid til at skifte eller vaske de forskellige filtre. Derudover er der med denne luftrenser mulighed for at sætte den på henholdsvis auto- eller autodvale tilstand, så den automatisk indstiller funktioner efter luftkvaliteten eller justerer indstillingerne for at sikre at den forstyrer mindst muligt mens du sover. Den medfølgende fjernbetjening giver dig desuden mulighed for at styre luftrenseren på afstand.

  • Pure Source™-filtrering i 5 trin
  • Auto-dvale-tilstand
  • Aktivt kulfiilter
  • Kapacitet: op til 103m2