Dyson V8 Absolute

DYSON V8 ABSOLUTE LEDNINGSFRI STØVSUGER

  • Motoriseret soft mundstykke til parketgulv
  • Motoriseret mundstykke til tæpper
  • Allergivenligt filter
  • Sugestyrke: 115 watt
  • Drifttid: Op til 40 min.
  • Ny forbedret tømning af beholder
  • Opladningstid: 5 timer
  • Vaskbart motorfilter
Varekategori:

Beskrivelse

Topmodellen Dysons V8 serie! 
Drevet af den digitale V8-motor fra Dyson
Digitalt kontrolleret. Motoren tager omdrejninger på op til 110 000 per minut. De mange omdrejninger gør, at Dyson V8-støvsugeren har en større sugeevne end nogen anden ledningsfri støvsuger*
*Baseret på test af ledningsfri stangprodukter fra de fem bedst sælgende mærker. Testet i henhold til EN60312-1, paragraf 5.8 og 5.9
Direct drive mundstykke perfekt til hår
Direct drive-mundstykket har små roterende børster, som presses dybt ned i tæpper og dermed fanger hår og genstridigt snavs, som straks suges op i beholderen. Mundstykket er en stærkt forbedret udgave af tidligere modeller fra Dyson med 150% større effekt end det tilsvarende mundstykke fra Dyson V6 Animalpro+ støvsuger.
 
Soft roller-mundstykket skåner dine gulve
Et motoriseret mundstykke designet til skånsom støvsugning af hårde gulve. Mundstykket er beklædt med blødt vævet nylon og antistatiske tråde, som hjælper med at opsamle støv og selv de fineste partikler. Mundstykket kombineret med V8-motorens store kraft giver fantastiske resultater.
 
Mini turbomundstykke
Et lille og effektivt mundstykke på ca. den halve størrelse af det normale mundstykke. Mundstykket kan bedst sammenlignes med Direct drive mundstykket, da det også er ideelt til overflader med stof og fjernelse af hår. Mundstykket er særdeles effektivt, hvis du skal gøre en lænestol, sofa eller bil ren, da det kommer godt ned i dybden på disse områder.
Jævn balance for rengøring fra gulv til loft
Dyson håndstøvsugere er ikke kun til gulvet. Modsat mere traditionelle modeller, så er alt vægten placeret i håndtaget, derfor kan du nemt også støvsuge lofter og vægge med bare en hånd. Det er alsidighed der vil noget. Skulle du have brug for, at frakoble selve røret, så er det også muligt så du kan bruge støvsugeren som en traditionel støvsuger, til eksempelvis støvsugning af bilen eller båden.
Maks funktion til øget suge kraft
Brug maks knappen for at øge sugekraften. Du får 7 minutter med øget sugekraft, til noget mere vanskelige opgaver, end blot den daglige rengøring.
Konverteres til håndholdt rengøring.
Alle Dyson batteridrevne støvsugere konverteres hurtigt til håndholdt for hurtig rengøring og rengøring på vanskelige steder.
Op til 40 minutters kraftfuld køretid
Dysons batteridrevne støvsugere har en udløserknapp til udvidet køretid.