BOSCH RELAXX PROSILENCE66

0,00 DKK

Relaxx’x ProSilence66 er den mest stillegående poseløse støvsuger med et lydniveau på kun 66 dB, som findes takket være det integrerede SilenceSound System. Som nævnt ovenstående er støvsugeren poseløs og har SelfClean System hvilket vil sige at støvsugeren selv rengør filteret ved behov. Unique SensorBagless teknologi som gør den utrolig stille og stærk men med minimal vedligholdelse. Samtidig har den også Boschs QuattroPower System som er deres nye teknologi for maksimal ydelse og flot resultat men med lavt energiforbrug.

  • SelfClean System
  • Ekstremt lavt lydniveau
  • Enkel håndtering

100 dages fuld tilfredshed eller penge retur med Bosch!

På lager

Varekategori:

Beskrivelse

Komfort

SelfClean. En indbygget sensor overvåger løbende støvsugerens ydeevne. Når nødvendigt aktiverer sensoren det innovative, automatiske selvrengøringssystem. Derefter bliver støvsugeren ført tilbage til sin optimale ydeevne. Og i mange år fremover.

SensorControl. For lav vedligeholdelse.En sensor overvåger støvsugerens rengøringsydelse løbende. Støvsugeren støvsuger altid med den optimale ydelse, og mindsker dermed behovet for rengøring til et minimum.

TilbehørAltid ved hånden, når du har brug for det. Med det integrerede tilbehør (fugemundstykke og møbelmundstykke og møbelbørsten med særlige modeller) kan du nemt komme ind i vanskeligt tilgængelige områder. Desuden giver tilbehørssættet fantastiske rengøringsresultater på møbler, som sofaer og lænestole.

Aktionsradius på 11 meter.Stor fleksibilitet og bekvem støvsugning med en aktivitetsradius på 11 meter. Færre skift mellem stikkontakter.

SensorBagless™ teknologiTakket være det sensorstyrede system til overvågning af ydeevnen, giver denne unikke teknologi ikke kun et fremragende rengøringsniveau — systemet holder også vedligeholdelsen nede på et minimum. Ingen genkøbsomkostninger, da det vaskbare, højteknologiske filtermateriale holder lige så længe som støvsugeren, og det er ikke nødvendigt at købe støvsugerposer.

SuperSilentMeget lydsvag støvsugning med utrolig høj rengøringsydelse, takket være SilenceSound System™. Hele konceptet i støvsugeren—fra mundstykke til udblæsningsluften—er blevet optimeret for at sikre lavt lydniveau.

Ydelse

Ydelsesstyring. Optimal rengøringsydelse af alle gulve. Takket være den elektroniske ydelsesstyring, kan den nemt justeret med rotationsstyringen.

LuftforseglingEn tæt konstruktion reducerer potentielt tab af luftgennemstrømning – vigtigt for høj støvoptagelse.

StøvseparationssystemDet effektive støvseparatorsystem forhindrer skuffende fald i ydelse og minimerer vedligeholdelsen, som typisk er nødvendig for støvsugere uden støvsugerpose. År efter år i hele støvsugerens levetid.

Mundstykke med høj ydelseTeknisk innovation fra Bosch: En ny generation af tilbehør med høj ydelse, der sikrer høj støvoptagelse på tæpper og hårde gulve.

QuattroPower systemQuattroPower-systemer er teknologi fra Bosch for fremragende rengøringsresultater med lavt energiforbrug. Dette meget effektive system er baseret på den enestående kombination af HiSpin-motoren, mundstykket med høj ydelse, optimerede luftforseglinger og det effektive støvseparationssystem.

Hygiejne

GORE™ CLEANSTREAM®-filtre. High-tech for høj ydelseGenial højteknologisk løsning. Den større overflade på GORE™ CLEANSTREAM®-filtret med den enestående GORE™-membranteknologi sikrer, at støv ikke kan trænge ind og blokere filtret permanent.

Vaskbart HEPA-filterDet vaskbare, hygiejniske HEPA-filter filtrerer alle partikler væk og renser luften. Velegnet til allergikere, der kan trække vejret problemfrit, da udblæsningsluften er renere end luften inden døre. Suppleringskøb ikke nødvendigt.