ELECTROLUX ULTRAONE ZUOALLFLOOR

0,00 DKK

UltraOne All Floor. Premium og kraftfuld støvsuger i et frisk design, med kompromisløs støvoptagning, kombineret med mange detaljer, som gør støvsugningen hurtigere og nemmere end nogensinde før. Modellen er ideel til alle typer overflader.

På lager

Varekategori:

Beskrivelse

Gør støvsugningen til en fornøjelse
For at bringe støvsugningen op til et helt nyt niveau, har vi rekonstrueret vores mest testvidende støvsuger, og gjort den endnu bedre. Den nye UltraOne giver dig uovertrufne gode rengøringsresultater og suveræn, nem håndtering. Trods dens høje sugekraft, er lydniveauet ekstremt lavt, så du kan støvsuge ubesværet og effektivt.

 

Rengøringsresultat i topklasse
Hemmeligheden bag den høje sugekraft, er ikke kun en effektiv motor, men også en høj luftgennemstrømning. Takket være AeroPro™ systemet, et effektivt AeroPro™ Extreme mundstykke og AeroPro™ teleskoprør, har vi forseglet og optimeret flowet fra mundstykke til støvsugeren. Derfor får du en ultra høj støvoptagning på alle overflader.

 

Ekstremt lydsvag 
Vores ingeniører har udviklet Silent Air Technology™, og betyder at du kan støvsuge uden at forstyrre dine omgivelser – de kan endda se tv! Takket være det lydsvage teleskoprør og helt nye AeroPro™ Extreme mundstykke, har UltraOne et lydniveau på kun 70 dB(A). Og det er endda uden at gå på kompromis med et fantastisk godt rengøringsresultat.

 

Suveræn håndtering
UltraOne er designet til at gøre støvsugningen så nem og ubesværet som muligt. Nu 1 kg lettere end tidligere, gør den nem at bære. Den har hele 3 parkeringspositioner og dermed endnu nemmere at opbevare. Udskiftning af filtret sker med tryk på kun én knap, Den er ekstrem manøvredygtig og med sin 12 meters aktionsradius, slipper du for at skifte stikkontakt så ofte. Det forseglede HEPA13 filtrer giver dig tillige et renere hjem.

 

AeroPro™ 3-i-1 tilbehør
Vær forberedt til enhver situation. Med AeroPro™ 3-i-1 tilbehøret kan du nemt skifte mellem møbelmundstykke, børste eller fugemundstykke. Dette multifunktionelle tilbehør fæstnes på teleskoprøret, og er altid lige ved hånden.

 

Effektiv luftfiltrering med HEPA13 filter
UltraOne har et komplet forseglet system og filtrerer luften effektivt. HEPA13 filtret renser op til 99,95%. Selv de mindste støvpartikler fanges, og efterlader din hjem rent og derfor velegnet for personer med astma og andre allergier. Det nye filter kan skifte med tryk på kun én knap, gør vedligeholdelsen nem, så du kan opretholde en høj filtreringsevne og bedre ydeevne i længere tid.